Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Motivation aaa som omdrejningspunkt

Mit navn er Gert Rune, og jeg er foredragsholder og forfatter. Gennem mine foredrag om motivation og forandring inspirerer og motiverer jeg med begejstring og nærvær andre mennesker til at opnå det, de gerne vil og få en hverdag, hvor den positive motivation er hoveddrivkraften.

Jeg har mærket på min egen krop, hvordan positiv motivation kan føre til store resultater og en øget livsglæde, og denne erfaring brænder jeg for at give videre til andre. Mine foredrag er autentiske – jeg har nemlig selv været der og ved, at det ikke altid er nemt.

Foredrag for virksomheder og organisationer

Jeg har holdt over 500 foredrag om motivation og forandringer for både private og offentlige virksomheder og organisationer. Gode resultater skabes af motiverede medarbejdere, der stræber mod et fælles mål. Derfor er medarbejdernes motivation alfa og omega og bør ligge højest på prioriteringslisten hos enhver leder.

Hold fast i motivationen, når forandringerne står for døren

Udfordringer og forandringer er ofte dræbende faktorer, når det gælder motivation. Derfor er det særligt vigtigt at holde fast i den positive motivation, når udfordringerne er større end normalt, og forandringer er uundgåelige. Ellers kan det føre til manglende arbejdsglæde, stigende sygefravær og umotiverede medarbejdere.

Heldigvis kan vi ændre på tingenes tilstand! Jeg tror på, at udfordringer i livet er gaver, der gør os stærkere, og jeg kan give dig og dine medarbejdere værktøjer til at sige ”Tak for udfordringen”, håndtere forandringerne og bevare den positive motivation i hverdagen. Læs mere om, hvordan jeg kan bidrage til at lette forandringsprocessen og øge jeres motivation her.

Jeg har holdt foredrag for over 30.000 mennesker i landets virksomheder og organisationer.

[maxbutton name=”Button #2 – Hør om jeg er ledig”]