Udpluk af referencer

Foredrag om motivation“Tak for et super godt foredrag, Gert! Det var et meget nærværende foredrag med kant. Det er dejligt, at du tør vise dig som det menneske, du er, og du ikke slynger om dig med management-ord. Vores medarbejdere blev meget berørte af din historie, og det gjorde, at budskabet om at se mulighederne og tænke positivt gik rent ind.”
Jens Østergaard, Nykredit

“Tak for et personligt og inspirerende foredrag!
Foredraget var godt, vedkommende og meget positivt.”
Kurt Mikkelsen, Grundfos

“Tak for sidst, Gert! Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger på foredraget. Dit engagement og de gode sammenligninger mellem din situation og det at sætte sig mål og nå dem har været genstand for mange gode diskussioner. Du har givet dem en anden vinkel på de problemer, der er i hverdagen, så tak for en supergod oplevelse!”
Lars Jakobsen, Dansk Supermarked

“Tak for et godt indlæg, Gert!
Dit indlæg fungerede rigtig godt – også som afsæt for resten af vores dag. Din personlige historie fortæller du, så man tænker respekt frem for medlidenhed. I går havde du set helt rigtigt med at fokusere på ACCEPT – og du fik skabt en god kobling mellem din historie og den aktuelle ledelsesopgave i vores administration. Du havde en god energi og jeg syntes, at dine pointer stod meget klart.”
Jesper Møller-Iversen, Sygehus Sønderjylland

Foredrag om motivation ben-tricket“I forbindelse med et seminar havde vi besøg af Gert. Gert fortalte sin gribende historie og gav os alle stof til eftertanke. At foredraget var krydret med en god portion humor gjorde bare det hele endnu bedre.
Tak for et godt foredrag!”

Lene Fredeløkke, Berendsen Textil-Service

Tak for et rørende og inspirerende foredrag, der blev formidlet med både humor,
indhold og anderledes perspektiver på hverdagens udfordringer.”
Ulrik Erritsø, Lærerstandens Brandforsikring

“Hej Gert. Tak for et meget inspirerende foredrag! Efterfølgende har jeg fået mange kommentarer fra kolleger, som nævner deres egne udfordringer i hverdagen, hvor små og overkommelige disse egentlig er og hvordan disse nemmere kan tackles og overskues i forhold til din historie.

Så din historie har helt sikkert inspireret os på den helt rigtige måde, og alle er i dag lidt mere optimistiske, lidt mere positive og lidt mere hjælpsomme. En god start på julemåneden!”
Susanne Hald Jensen, Nowaco A/S

“Gert Rune er meget inspirerende og forstår at begejstre publikum. Han har en utrolig vilje og et meget smittende humør. Foredraget giver stof til eftertanke!! Vi kunne sagtens bruge mere end den time, der var afsat til foredraget.”
Annette Skamris Larsen, Odense Universitetshospital

“Hej Gert.?Tak for et super foredrag, der gav stof til eftertanke. Medarbejderne var imponerede! Den sorte plasticsæk og andre humoristiske indslag gjorde foredraget levende og nærværende. Tusind tak for i dag, det var stort!”
Annette Cloetta Lund, TRE-FOR

“Tak for et super godt foredrag, Gert. En god historie fortalt med en imponerende gejst og entusiasme, hvor man til tider blev rørt helt ind?i hjertet og andre gange dansede lattermusklerne derudad.”
Allan Holmbech, JCI Svendborg

Jeg har holdt over 400 foredrag for blandt andre:
NOVO Nordisk, TDC, Philips, Deloitte, COOP, Codan, Bestseller, Falck, Home, Odense Kommune, Middelfart Kommune, Københavns Universitet, Gentofte Hospital, Electrolux, Teknologisk Institut, Sydbank, Nybolig, Riis Retail, SPX (APV), DLG, Phønix, Fredericia Messecenter, Sydtrafik

Save