Gert Rune

“Jeg tror på at udfordringer i livet er gaver, der gør os stærkere!”

Gert Rune med protese

– læs mere om mine foredrag om motivation her >>

Jeg fik som 16-årig dreng konstateret knoglekræft. Efter 4 måneders intensiv kemoterapi behandling fik jeg amputeret venstre ben midt på låret.

Mod alle odds fik jeg kæmpet mig tilbage, fysisk var jeg rask, men mentalt skulle jeg overvinde, de forandringer, som ændrede mit liv for altid.

Jeg lagde al min energi i svømmesporten og kom hurtigt på eliteniveau. Den sportslige succes, nordisk mester og dansk mester 25 gange, var god motivation. Livslysten vendte tilbage og allerede 6 år senere deltog jeg i handicap-OL.

Sport på et højt niveau giver mig stadig et kick og i 2009 fik jeg en 3. plads i Hamborg Marathon. Og jeg har som den eneste dansker med ét ben gennemført en Ironman.

Min erhvervskarriere er alsidig. I en årrække arbejdede jeg hos A.P. Møller – Mærsk med salg og ledelse indenfor shipping.

Men mine ambitioner var større; iværksætterblod i årene, erhvervs-erfaring og handlekraft gjorde, at jeg startede egen virksomhed.

Gennem de seneste år er det dog kommet til at stå mere og mere klart for mig, hvad jeg virkelig brænder for; Nemlig at bruge mig selv og min historie til at skabe inspiration og motivation andre mennesker.

Jeg har derfor taget efteruddannelse i formidling, adfærd, kommunikation og mentaltræning. Det har givet mig den fornødne ballast til at gøre drømmen til virkelighed og siden 2009 har jeg drevet foredrag- og kursusvirksomhed.